About

IMG_8840

Hai! Mijn naam is Daphne. Ik ben 19 jaar en tweedejaars student Theater- Film en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Ik volg hier voornamelijk vakken in de richting van film – en in mindere mate televisie. Het fijne hieraan is dat ik kan zeggen dat ik me inmiddels al meer dan een jaar dagelijks mag bezighouden met iets wat ik enorm leuk vind: film.

Het afgelopen jaar heb ik enorm veel geleerd over allerlei soorten media, waaronder film. Nou is het heel leuk en aardig om al deze kennis te hebben, maar het is nog fijner om deze kennis ook toe te kunnen passen. Daarnaast vind ik het ook nog eens heel leuk om te schrijven, lees ik dagelijks een grote hoeveelheid blogs (alhoewel voornamelijk op het gebied van lifestyle en mode) en wilde ik er stiekem altijd al één beginnen. En zo kwam ik uit bij cinematografille.wordpress.com!

Ik ben een beginnende blogger en nee, ik weet écht niks af van het maken van websites. Gelukkig weet ik dat ik hier uit mijn omgeving hulp bij kan krijgen, en dat is heel fijn. Vergeef me kleine foutjes op de site, deze zullen met een beetje meer blog-ervaring vast snel verdwijnen!

3 gedachtes over “About

  1. Ik vind je blog ook echt leuk! En ik ben heel blij dat je dit doet, want ik ben zelf audiovisuele vormgeving studente en het is leuk om reviews te lezen van een leeftijdsgenoot, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s